[FEATURE] Ubisoft E3 Press Conference samengevat

Afgelopen nacht hebben we kunnen kijken naar de E3-persconferentie van Ubisoft. Ondanks de afschuwelijke presentatrice en het ongelooflijk slechte optreden van Jason Desucko hebben we genoten van de presentatie. In dit artikel vind je de belangrijkste aankondigingen van de showcase.

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=BGj9ro0yDiA” opacity=”1″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”false” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

South Park: The Fractured But Whole
De showcase opened met de game South Park: The Fractured But Whole. De game volgt het principe van de voorganger The Stick of Truth. Matt Stone en Trey Parker, de makers van de televisieserie, werken weer nauw samen met Ubisoft om de game tot in de puntjes te perfectioneren. De game zal draaien om superhelden. Jij speelt weer een stil personage en het alter ego van Cartman, The Coon, staat centraal in het verhaal.

[av_video src=’https://youtu.be/ygxsQ2NgScc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

For Honor
Een kleine verrassing van Ubisoft is zwaardvechtgame For Honor. De game legt de nadruk op meleegevechten met twee teams van ieder vier spelers. Er werd verteld dat de game lokale splitscreen ondersteunt. Het slagveld wordt, naast menselijke tegenstanders, ook gevuld door computergestuurde vechters.

For Honor voelde in zijn eerste indruk een beetje aan als Ryse: Son of Rome en grafisch heeft het wat weg van de Assassin’s Creed reeks. Wij zijn benieuwd waar deze game heen gaat en hopen binnenkort op een hands-on sessie.

[av_video src=’https://youtu.be/zFUymXnQ5z8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

The Division
Action RPG The Division zal op 8 maart uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en pc. Tijdens de showcase maakte Ubisoft de releasedatum door middel van een trailer bekend. Ergens in het begin van  2016 zal er een bèta van de game verschijnen.

In die trailer zie je onder meer hoe een klein team diverse (verradelijke) tactieken gebruikt om tegenstanders en neutrale spelers een kopje kleiner te maken. De game speelt zich af in New York, enige tijd na het uitbreken van een onbekende ziekte.

[av_video src=’https://youtu.be/8Bc2fv0jcgg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Rainbow Six: Siege
Veel gamers hebber er zin in en er is bekend geworden dat de bèta van Rainbow Six Siege op 24 september aanstaande van start zal gaan op de pc, Playstation 4 en Xbox One.

Op de showcase werd de co-op mode TerroHunt geshowed. Deze modus laat vier spelers het coöperatief opnemen tegen computer gestuurde tegenstanders.

[av_video src=’https://youtu.be/RQmwgf-HZiM’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Open wereldgame Ghost Recon Wildlands aangekondigd
De grootste verrassing was misschien wel Ghost Recon Wildlands. In deze nieuwe telg uit de Ghost Recon serie kunnen gamers het in hun eentje of met vier andere spelers opnemen tegen het brute Santa Blanca drugkartel. Dit in een gedetailleerde open wereld.

In de trailer werden we verrast door de verschillende manieren om een missie te voltooien. Je kunt vanaf grote afstand aanvallen, al gunblazing een basis binnen vallen of sluipend jezelf een weg banen door de vijandelijke linies.

Ghost Recon Wildlands verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Over een releasedatum is nog niets bekend. Laten we hopen dat de game niet al te lang op zich laat wachten…

[av_video src=’https://youtu.be/WdJub3Kz2wI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Wat werd er verder nog getoond?
We hebben nog een aantal trailers op een rijtje gezet van games die getoond werden. Niet de allerbelangrijkste titels, maar wel games die we met jullie wilden delen:

Anno 2205
[av_video src=’https://youtu.be/VfM6qAsl1Pw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Just Dance 2016
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=J-7nAGAY6rc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Trackmania Turbo
[av_video src=’https://youtu.be/3piye62BYf4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Assassin’s Creed: Syndicate
[av_video src=’https://youtu.be/WTBbwgsyxvg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

De complete Ubisoft press conference:
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=BGj9ro0yDiA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x