Final Fantasy VII: Rebirth demo heeft update gekregen welke meer content biedt

Afgelopen maand konden we al aan de slag met de gratis demo van Final Fantasy VII Rebirth op PlayStation 5. welke een teaser bood met één linear level. Vandaag heeft de demo een content update gekregen welke meer laat zien van de game.

Om ons een voorproefje te geven van de open wereld gameplay, komt Square-Enix vandaag met een gratis update voor de demo. Deze voegt een nieuwe deel aan de gratis demo genaamd “Dawn of a New Era in Junon”. Spelers kunnen als Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII, de rand van Junon verkennen, een versterkt bolwerk met een onderwaterreactor. De demo bevat volgens Square-Enix uren gamplay met onder andere schatten die je kan vinden, je kan op een Chocobo rijden en er zijn verschillende combat encounters.

Wie het eerste deel van de gratis demo namelijk “Fall of a Hero in Nibelheim” heeft voltooid, ontvangt gratis de bonussen Kupo Charm en Survival Set in de volledige game. progressie uit de demo zijn niet mee te nemen naar de volledige game, aangezien de demo een compactere versie is van wat je in de volledige game kan verwachten.

Naast Junon als nieuw gebied, heeft Square-Enix ook enkele bugs van de demo aangepakt. Tevens is er een upgrade doorgevoerd voor de Performance-modus die behoorlijk veel graphics kwaliteit inleverde voor een betere framerate. Vanaf nu moet de game ook in de Performance-modus, mooi ogen.

Final Fantasy VII Rebirth staat gepland voor lancering op 29 februari voor de PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x