Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben bekendgemaakt dat Firestorm, de Battle Royale-modus van Battlefield V, op 25 maart zal verschijnen op alle beschikbare platformen.

In een trailer krijgen we beelden te zien van de nieuwe Firestorm mode. Zo zie je dat er veel mogelijk is in deze nieuwe mode, waaronder het rijden in tractoren en het besturen van een helikopter.

In Firestorm nemen 64 spelers het tegen elkaar op in squads van vier personen. Dit alles speelt zich af op de grootste ‘map’ van de game tot nu toe.

EA en DICE hebben geven nog het volgende statement over de mode:

“De modus maakt gebruik van de sublieme gunplay, oogstrelende visuals, intense combat en verwoestbare omgevingen die bekend zijn uit de franchise. Firestorm introduceert de grootste map ooit, genaamd Halvoy. Deze bestaat uit een uitgebreid terrein dat varieert van met sneeuw bedekte bergen tot open wateren en alles wat daar tussenin zit.”

“Daarnaast bevat Firestorm de mogelijkheid om Solo te spelen, maar ook als Squad. Speel sterkere vehicles vrij met Breakouts en scheur met een traktor dwars door het gebied heen. Firestorm laat 64 spelers de ultieme overlevingsstrijd aangaan in de lucht, op het land en op zee.”

Battlefield V is al enige tijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, PC en Xbox One. Je checkt de Firestorm trailer hieronder:

Laat een antwoord achter