First Person RPG Avowed zal later dit jaar verschijnen op Xbox-consoles en PC

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment hebben een gloednieuwe gameplay trailer gedropt van de first person RPG Avowed.

Avowed speelt zich af in de Living Lands, a mysterieus eiland vol met avonturen en gevaren. Dit is een fictionele wereld van Eora, die spelers kennen uit de Pillars of Eternity franchise. Dit wordt een first person fantasy RPG vergelijkbaar met een Elder Scrolls. Veel gamers noemen deze game een mogelijke Skyrim killer.

In Avowed sta je in de schoenen van een Deenvoy of Aedyr. Je avontuur begint wanneer je op pad gaat om geruchten te onderzoeken over een plaag die de Living Lands dreigt te verwoesten. Jij hebt een persoonlijke connectie met de Living Lands en bent mogelijk de sleutel om het land te redden of te vernietigen. The Living Lands bevat verschillende soorten landschappen, ieder met een eigen ecosysteem, schatten, verrassingen en gevaren. Spelers kunnen in Avowed gebruikmaken van zwaarden, geweren, spells, schilden, magie of een pijl en boog. Jij bepaalt hoe je situaties op je eigen manier en speelstijl aanpakt. Verschillende bondgenoten zullen je helpen tijdens je avontuur en beschikken over eigen vaardigheden. Jouw keuzes en de quests die je doet hebben ook invloed op het verhaal en lot van belangrijke figuren.

Een releasedatum is nog altijd niet bekend, maar de game moet nog wel dit jaar verschijnen. Afgelopen nacht werd de datum van 12 november 2024 gespot op de website van Avowed, maar dat werd heel snel weggehaald nadat dit verscheen op sociale media.

De game verschijnt op de Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x