Forza Horizon 2: Fast and Furious DLC nu gratis verkrijgbaar!

 

SMEULENDE BANDEN EN DE GEUR VAN BENZINE

Hang je racevlaggen uit het raam en zet je scooterhelm op! Het is namelijk weer tijd om flink gas te geven met je triggertje. Forza Horizon 2 kwam in februari al met het nieuws dat ze de Fast and Furious DLC uit zouden brengen, maar vanaf vandaag tot en met 10 april kan je de DLC gratis downloaden voor de Xbox 360 en Xbox One! Daarna zal het je een tientje kosten als je deze DLC wilt spelen.

Voor de mensen die het niet weten; de DLC is een onderdeel van de promotie voor de film ‘Fast and Furious 7’, de film zal zijn opwachting maken op 3 april, 2015.

De DLC word aangeprezen als een ‘stand-alone expansion’ voor Xbox 360 en Xbox One en neemt zo’n kleine 15 GB ruimte in beslag.

In Forza Horizon 2: Fast and Furious DLC  moet je auto’s leveren aan Tej Parker. Verder kun je met de auto’s uit de film spelen. Hier wat details voor de autokenners onder ons: 1970 Dodge Charger R/T, 1970 Plymouth Cuda, 1970 Plymouth Road Runner, 1998 Toyota Supra, 2012 Nissan GT-R, 2013 Jeep Wrangler, 2014 Maserati Ghibli S en de 2015 Dodge Charger.

Kortom, klinkt fancy en badass! Als afs afsluiter hierbij nog een teaser uit februari ; Who’s in?

https://www.youtube.com/watch?v=RxlYVzo0pf0

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x