Om de nostalgie van vroeger naar boven te halen, en voor een ieder die een hele trage internetverbinding hebben, zal er een fysieke release van Microsoft Flight Simulator verschijnen.

Deze fysieke versie komt naast de uitgebreide handleiding ook met maar liefst 10 dual-layer DVD’s. In totaliteit bevatten deze DVD’s een ruwe 85GB aan data.

De boxed versie van Microsoft Flight Simulator is volgens Microsoft qua content precies hetzelfde als zijn digitale tegenhanger, maar is vooral bedoeld voor fans die graag een fysieke editie kopen en mensen met een trage internetverbinding.

Mocht je de fysieke versie alsnog in huis halen, zal je alsnog over een internetverbinding moeten beschikken. Dit om alle functionaliteiten van Microsoft Flight Simulator optimaal te kunnen gebruiken. De game maakt namelijk gebruik van een cloudserver en daarnaast worden er regelmatig updates uitgebracht.

Microsoft Flight Simulator verschijnt op 18 augustus voor PC en is tevens “gratis” te spelen met de Xbox Game Pass for PC.

één antwoord

Laat een antwoord achter