Vier de meest bijzondere vakantie ooit! CampZone biedt de ultieme vakantie voor gameliefhebbers: kamperen in de buitenlucht, gamen met en tegen elkaar, (sportieve) outdoor-activiteiten, feesten en kampvuren. Van 26 juli tot en met 5 augustus komen bezoekers met hun eigen PC of gameconsole en tent naar Veghel om elf dagen lang te genieten van alles dat met gaming te maken heeft! 

Al 19 jaar lang is CampZone een begrip en vindt dit jaar voor het eerst in Veghel plaats. Het grootste gaming event van Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Naast de mogelijkheid om de meest populaire games te spelen, worden er grappige, uitdagende en bijzondere outdoor-activiteiten georganiseerd, zoals archery tag, zeepvoetbal en kampvuren. Nieuw dit jaar is Real-Life Pong. Door te trekken aan touwen, besturen twee spelers een echte paddle waarmee de bal teruggespeeld wordt. Tijdens CampZone worden er ook verschillende competities gehouden, waaronder de Cosplay World Masters Qualifier Show waarmee een ticket te verdienen is voor de Cosplay World Masters in Portugal in 2020. De winnares van vorig jaar, Mirai, behaalde uiteindelijk de derde plaats in de finale.

De organisatie is zich er bewust van dat internetgebruik veel energie kost en kiest daarom voor supersnel glasvezel met groen internet van SNLR. Alle bezoekers spelen tijdens CampZone duurzaam hun favoriete games!

CampZone is dé vakantiebestemming voor gameliefhebbers. Twijfel je nog? Deze video overtuigt je wel

Laat een bericht achter

stargamers