Guerrilla geeft aan dat Aloy zal terugkeren in een Horizon-vervolg

In een recente update op de website van Guerrilla, waarin veranderingen binnen het management van Guerrilla werden toegelicht, bevestigde de studio dat het naast de eerder bevestigde Horizon multiplayer-game ook werkt aan een van Horizon Forbidden West.

Dit nieuws is te leven in een artikel op de website van de ontwikkelaar. Hierin kun je lezen dat Angie Smets gepromoveerd is tot hoofd van ontwikkelingsstrategie bij PlayStation Studios en dus bij Guerrilla vertrekt. In het artikel wordt ook het volgende verteld:

“We hebben het volledige vertrouwen in het nieuwe leiderschap dat Guerrilla naar een zonnige toekomst stuurt, waarbij we de wereld van Horizon uitbreiden met Aloy’s volgende avontuur en ons spannende nieuwe online project.”

Dit is niet de eerste keer dat Guerrilla heeft gesuggereerd dat het al werkt aan Horizon 3. Toen het vorig jaar bevestigde dat het werkte aan een multiplayer-titel, zei de studio ook dat het “epische solo-avonturen voor Aloy blijft creëren”.

Ongeveer 10 minuten vroeg ontwikkelingsgameplay-beelden van de multiplayer-titel lekten eerder dit jaar uit, terwijl vacatures ook hebben gesuggereerd dat de game ook voor mobiele apparaten zou kunnen worden uitgebracht.

Intussen hebben lekken beweerd dat er ook een verbeterde PS5-remaster van Horizon Zero Dawn in ontwikkeling is, maar naar verluidt wordt dat niet in-house ontwikkeld door Guerrilla.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x