Manmanman, wat houden wij als gamers toch van al die LinkedIn opperknuppels. Altijd teveel info lekken, ze leren het duidelijk nooit. Leo probeert (waarschijnlijk) al de hele dag zijn boner te verbergen na het horen van dit nieuws, want dit bevestigd dat Fallout 4 niet ver weg meer is!

Een medewerker van Mirada Studios, het productiebedrijf van Guillermo del Toro, heeft onbedoeld via LinkedIn aangegeven dat hij werkt aan de cinematische trailer voor Fallout 4.

7oy98vu

Wij juichen en lachen ons de (spreekwoordelijke) piemel uit de onderbroek, terwijl hij waarschijnlijk zijn baan kwijt is. Lullig hoor. (see what I did there?!?) De game is nog niet eens aangekondigd, maar dit nieuws zou goed kunnen betekenen dat er iets aan zit te komen tijdens die E3.

Vorige week ging het gerucht al rond dat Bethesda Fallout 4 zou laten zien op de persconferentie op 14 juni, maar de gamestudio heeft hier nog niet officieel op gereageerd.

Guillermo del Toro is al geen onbekende in de game-industrie, zo werkte hij onlangs nog aan het helaas gecancelde Silent Hills. De beste man gaat waarschijnlijk een killertrailer maken, met films als Pacific Rim en Pan’s Labyrinth op zijn naam.

We houden voor jullie in ieder geval een oogje in het zeil. Maar nu het belangrijkste; wat zijn jullie verwachtingen?

tumblr_mj6o9vNMFH1qcga5ro1_500

6 reacties

Laat een antwoord achter