Halo 5 releasedatum bekend gemaakt + 2 epische trailers

Eindelijk heeft Microsoft goed nieuws voor ons en is de releasedatum van het nieuwste deel van de epische gamereeks ‘Halo’ bekend gemaakt. Release the fanboys, want hij komt zelfs eerder uit als dat eigenlijk werd verwacht.

Gisteren is in Amerika tijdens de commercialbreak van ‘The Walking Dead’ de Halo 5 advertisement voor het eerst op tv verschenen. Na een stoere live-action sequence is er duidelijk ‘10.27.15’ te zien, wat dus betekend dat jullie allemaal eind oktober los mogen gaan!

In de trailer is te zien dat Spartan Locke in een verwoeste stad richting een standbeeld van Master Chief loopt. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de gepantserde badass wat slap aan het lullen is tegen het standbeeld, maar dan zie je Master Chief aan de voet van het standbeeld liggen. Locke noemt hem een verrader, trekt zijn handwapen en richt deze op onze groene held.. Einde filmpje.

‘Maar Master Chief is toch helemaal geen verrader?!? Dat kan nooit!’ hoor ik jullie al denken. Maar het zou even goed kunnen dat dit niet zo is;  een uur na deze trailer verscheen er namelijk een 2de trailer in een omgekeerde situatie, en wel met Locke onder het standbeeld en Master Chief met zijn handwapen getrokken.. En op dat moment besef je je dat de de tekst ‘Hunt the Truth’ niet voor niks in de trailer verschijnt. Epische dingens!

Wat alleen erg eigenaardig is, is dat alle vorige Halo-delen in de reeks allemaal in november zijn uitgebracht. Nu het duidelijk is dat we deze blockbuster al eind oktober kunnen verwachten, zou dat kunnen betekenen dat er nog een dikke release op ons staat te wachten in november. Wat zijn jullie gedachten hierover? Deel ze met ons!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x