Hitman 3 ontvangt in februari nieuwe content

Hitman 3 zal de aankomende tijd nog flink wat ondersteuning en content krijgen, en ontwikkelaar IO Interactive heeft onthuld welke content we in februari mogen verwachten in de game.

Zo zullen bezitters van de Hitman 3: Deluxe Edition op 23 februari twee nieuwe Contracts krijgen. Dit zijn nieuwe scenario’s in de al bestaande locaties. Beide Contracts zullen exclusief nieuwe zaken, zoals een witte katana en een nieuwe snipergeweer bevatten.

Naast de twee exclusieve Contracts zullen er ook diverse Contracts verschijnen die voor alle bezitters van Hitman 3 speelbaar zijn. Als laatste komt er een nieuwe Elusive Target naar de game. Dit is een eenmalig doelwit die je uit kunt schakelen om zo nieuwe gear te krijgen. Mislukt dit dan kun je de missie ook niet meer doen. De nieuwe Elusive Target is te vinden in het level Sapienza. Daarin zijn tussen 26 februari en 8 maart ‘The Deceivers’ te vinden.

Volledige informatie over de content die in februari gaat verschijnen, zie je in de onderstaande video.

Hitman 3 is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, Google Stadia en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x