Hitman 3 VR: Reload komt naar Meta Quest 3

Ontwikkelaar IO Interactive heeft game Hitman 3 VR: Reload aangekondigd, welke gaat verschijnen voor de Meta Quest 3 VR-headset.

Het gaat hier om dezelfde Hitman 3 VR welke eerder al verscheen voor PlayStation VR 2 en PC, maar dan een verbeterde versie. Deze kende namelijk wat euvels, en na veel feedback over eventuele verbeterpunten heeft IO Interactive dit aangepast in de aankomende Hitman 3 VR: Reload.

Eén van de grote vernieuwingen is dat je nu kan beschikken over twee wapens tegelijk, bijvoorbeeld twee pistolen in beide handen. Dit kan zorgen voor nieuwe mogelijkheden in gameplay en strategie. De graphics zijn verder verbeterd met een nieuwe cel-shaded stijl. De user interface is op de schop gegaan om het helemaal aan te passen voor een VR-ervaring. Daarnaast is het bewegen aanzienlijk verbeterd om het lopen, rennen, hurken en klimmen meer natuurlijk te doen aanvoelen.

Hitman 3 VR: Reload staat gepland voor lancering ergens in de zomer van 2024 voor de Meta Quest 3-headset. Deze verbeterde versie lijkt vooralsnog exclusief te komen naar de Meta Quest. Een Steam VR of PlayStation VR-versie is op dit moment niet aangekondigd. Hitman 3 VR: Reload krijgt een prijskaartje 29,99 euro, maar gamers die vooruitbestellen krijgen 10% korting.

IO Interactive werkt op dit moment aan een triple-A 007 James Bond-game voor de moderne consoles. Ook werkt deze studio aan een fantasy RPG in samenwerking met Xbox.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x