Het is ons ter oren gekomen dat Square-Enix de pre-orders van de nieuwe Hitman heeft geannulleerd. Dit zou komen door het aanpassen van de content die gaat verschijnen. De game zal dan ook volledig episodisch gaan worden.

Zoals eerder aangekondigd zal de eerste episode gewoon op 11 maart verschijnen en zal deze een tutorial bevatten. Tevens zal er een missie zijn die zich afspeelt in Parijs.

In april reizen spelers naar Italië en in mei naar Marokko. Daarna verschijnt er elke maand een nieuwe episode met nieuwe contracten en locaties waaronder Thailand, Amerika en Japan. Verder verschijnen er elke week live-contracts, die zich afspelen op bestaande locaties en slechts tijdelijk te spelen zijn.

Tevens voegt IO Interactive ook nieuwe content toe tussen de maandelijkse updates. Doordat de game nu volledig episodisch wordt is ook de prijs aangepast. De eerste episode wordt uitgebracht als het Intro Pack en kost 15 euro. Elke nieuwe episode krijgt een prijskaartje van 10 euro. Spelers kunnen ook 60 euro betalen en hiervoor krijgen ze toegang tot alle episodes en content, die in 2016 verschijnen. Aan het eind van dit jaar verschijnt er een disc-versie van Hitman, die al deze content bevat.

De PlayStation 4 krijgt zes exclusieve contracts, waarvan er elke episode één wordt meegeleverd. In deze unieke verhaallijn wordt Agent 47 op pad gestuurd om zes ex-paramiliatieren om te leggen, die gruwelijke oorlogsmisdaden hebben gepleegd.

Spelers die Hitman pre-orderen krijgen daarnaast toegang tot de bèta, die op 12 februari verschijnt voor de PlayStation 4 en op 19 februari voor de PC.

6 reacties

  1. Avatar
    StarGamers

    Wij vinden het nog wel meevallen bij StarGamers. Ipv de volle pond en dan nog de seasonpass voor bijna dezelfde prijs heb je nu een complete ervaring voor 60 euro met de nieuwe hitman.

  2. Avatar
    Michael Gleiser

    tja het is wel een top game , maar vind wel dat het serieus financeel word uitgemolken,bedoel de games worden steeds beter maar ik speel een hoop verschillende games en het word zo best prijzig , maar aan de andere kant een leuke hobby mag wat kosten , ik zegt u allen ….

Laat een antwoord achter