Holy F*ck! Nederlandse rapper Hef maakt dikke videoclip in GTA5-stijl

Holy F*ck! nieuwsitems gaan over games die misschien niet nieuwswaardig zijn, maar die juist zo grappig, apart of schokkend zijn dat wij deze toch graag met jullie willen delen.

De Nederlandse rapper Hef heeft afgelopen week zijn nieuwe studioalbum genaamd ’13’ uitgebracht, en bij albumreleases horen natuurlijk videoclips. Daarom heeft Hef besloten van de track ‘Kofferbak’ een videoclip te maken, die helemaal in het teken staat van GTA5. De verwijzingen zijn niet te missen, bijna alles is erin terug te zien: de artwork, bezoekje aan de kapper/kledingwinkel, het autorijden en zelfs het switchen van personage.

De muziek mag dan misschien je ding niet zijn, maar je moet hem meegeven dat het goed is uitgevoerd. Lang leve drones, zijn ze toch ergens goed voor!

Check de videoclip hieronder:

Dat gaming en hiphop onlosmakelijk van elkaar verbonden staan, was allang duidelijk. Zo heeft Spacekees een heeele tijd geleden bijvoorbeeld een album uitgebracht compleet in de stijl van Ocarina of Time, genaamd ‘Ocarina: een SpaceKees Legende’. De hele plaat bestaat uit samples van de desbetreffende game, en wederom vette artwork. Dope shit, check de mafketel zijn plaat hier!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x