Huge ass Xenoblade Chronicles X Party!

De Europese Nintendo Direct mocht dan zwaar tegenvallen vorige week, in een Japanse Nintendo Direct is er informatie vrijgegeven over Xenoblade Chronicles X, een Wii-U Exclusive game!

Er is namelijk een video van maar liefst 30 minuten vrijgegeven door Nintendo Japan. En ja, alles is dus in het Japans… Maar niet getreurd! Twitteraar @Cheesemeister3k heeft namelijk het een en ander in het Engels vertaald (het zal je hobby maar zijn, maar het wordt zéééééér gewaardeerd),waardoor ook wij Europeanen (en Amerikanen, I should mention them too) toch kunnen meegenieten van de video en er daadwerkelijk nog iets over te leren.

Kort iets over de inhoud dan; je hebt 3 verschillende Doll types waar je uit kan kiezen: light, medium en heavy. Vanzelfsprekend (zoals bij iedere game) staat de light Doll voor snelheid, terwijl de heavy Doll voor kracht staat. En medium…. ik denk dat je dat zelf wel kan raden. Deze Dolls zijn overigens wel volledig customizable.

Maar wat misschien nog wel het beste is, is dat deze game online met maar liefst 32 man te spelen is! Holy shit wat veel! Zie je het al voor je? 32 man vechtend tegen een gigantic freaking boss!?

De game verschijnt eind deze maand in Japan en zal later in het jaar uitgebracht worden in Europa en Amerika. Als je nog meer informatie wilt, bekijk de video voor wat gameplay footage en check de fantastische Twittertolk voor wat Engelse uitleg. Ben jij al hyped voor zo’n grote party?

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?t=1226&v=kQ39fImCKz8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x