Immortals Fenyx Rising nu verkrijgbaar

Immortals Fenyx Rising, ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de makers van Assassin’s Creed Odyssey, is een gloednieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten moet tillen. De game is vanaf vandaag dan eindelijk verkrijgbaar!

Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op. De game biedt een enerverende ervaring voor jong en oud, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa. Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden. Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros. De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.

De Gold Edition van Immortals Fenyx Rising bevat naast de basisgame ook de Season Pass en extra in-game content. Met de Season Pass ontdekken spelers nieuwe gameplay, omgevingen en helden, met drie verhalende uitbreidingen en de exclusieve missie When the Roads get Rocky, die nu beschikbaar is. De Season Pass is tevens los verkrijgbaar. Het post-launch contentplan bevat eveneens gratis in-game events, wekelijkse uitdagingen en dagelijkse missies.

Immortals Fenyx Rising is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Luna en PC. Spelers die Immortals Fenyx Rising op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5.

Wij hebben de game ondertussen al enige tijd mogen spelen. Lees HIER onze bevindingen over deze game! Hieronder kun je onze speelsessie van de game terug kijken:

Ook interessant
Ga binnenkort op stap in nieuwe nachtclub GTA Online
NL / EN