Voor deze editie van de indie aanrader ga ik terug naar een game die ik een hele tijd terug heb gespeeld. Het begon allemaal als een grapje (zo zag de game er ook uit), maar al snel werd ik verrast door een geweldige mix van platvorming, horror, mooie visuals en pure adrenaline in Lullaby for an Electric Toaster.

Lullaby for an Electric Toaster is een gratis indie game die hier te downloaden valt. In de game speel jij een kleine bange broodrooster die zijn weg moet vinden door een donkere keuken die uitstrekt zover het oog kan kijken. Onderweg zal je aardig wat moeten laten zien van jouw platvorming skills door van aanrecht naar aanrecht te springen zonder op de vloer te vallen. Wat er zich op de vloer bevindt laat ik nog even een verrassing, maar daar zal je zeker snel achter komen als je het spel voor het eerst speelt.

De speelduur van de game is heel erg kort, maar alles komt zeker aan bod en je zal je beslist niet vervelen. De game ziet er geweldig uit en dat is extra knap als je weet dat de developer van de game “andyman404” dit spel heeft gemaakt in een week tijd.

Kortom, mocht je even een paar minuten niets te doen hebben neem dan even de tijd dit spelletje uit te proberen. Je krijgt er zeker geen spijt van.

Geen tijd/zin om te spelen? Check hier onder een playthrough van ondergetekende. LET OP: spoilers!

 

Laat een antwoord achter