Info gelekt omtrent nieuwe Assassin’s Creed game, speelt zich af in Viking tijd

Als we gelekte informatie mogen geloven, zal de nieuwe Assassin’s Creed-game van Ubisoft ergens in 2020 verschijnen en Assassin’s Creed Ragnarok heten.

Dit nieuws komt van de website 4Chan. De game kreeg eerder al de codenaam Assassin’s Creed Kingdom mee, en zoals eerdere geruchten al zouden suggereren zou de game zich inderdaad in het Vikingtijdperk afspelen.

In de game zal je de rol aannemen van een handlanger van Ragnar Lodbrok, de legendarische vikingheld, en help je het Grote heidense leger op te richten. De wereldkaart in Assassin’s Creed Ragnarok zou zich uitstrekken over meerdere koninkrijken verdeeld over Groot-Britannië, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Deze koninkrijken zijn opgedeeld in regio’s die elk weer diverse nederzettingen zullen bevatten. Deze nederzettingen kun je aanpassen en kennen elk een eigen in-game economie.

Ook zullen de grootschalige Conquest Battles, die we kennen uit Assassin’s Creed Odyssey, ook terug keren. Hiermee kun je tegenstanders in bepaalde regio’s verzwakken tijdens specifieke gedeeltes van het verhaal.

Tevens zal de game ook weer een echte Assassin’s-game gaan worden, aangezien het hoofdpersonage weer een echte ‘assassin’ zal zijn compleet met een verborgen mes. Tevens zal de game ook verhalende elementen betreffende omtrent de eerste beschaving.

We zijn in ieder geval benieuwd waar Ubisoft mee op de proppen zal komen. Wij verwachten dan ook een officiële bekendmaking tijdens de E3 dit jaar.

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x