Is Mass Effect: Legendary Edition binnenkort speelbaar via Xbox Game Pass?

De Xbox Game Pass is een geweldige abonnementsdienst welke constant wordt uitgebreid met nieuwe games. Onlangs is er alleen wel iets bijzonders opgedoken met een onlangs uitgekomen game die wellicht op de dienst zal verschijnen.

De Poolse website XGP heeft namelijk ontdekt dat er in de Poolse Xbox Store het icoon van Game Pass getoond werd bij Mass Effect: Legendary Edition. Dit icoontje zie je in de Store altijd staan bij titels die worden aangeboden via de service van Xbox. Niet alleen de Poolse Store toonde dit, het was namelijk ook te zien in de Engelse versie van de Store dat Mass Effect: Legendary Edition als Game Pass-titel speelbaar zou zijn.

Op zich is dit niet heel opzienbarend, aangezien de game wordt uitgegeven door Electronic Arts. Via de Xbox Game Pass kun je ook gebruik maken van EA Play, waardoor je games van de uitgever kunt spelen via de dienst. Dat Mass Effect: Legendary Edition speelbaar zal worden via de dienst is eigenlijk al iets wat helemaal zeker is, alleen is het de vraag wanneer dit gaat gebeuren.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x