Just Cause 3 krijgt patch en verbetert laadtijden

Over the top actie in Just Cause 3. De game is ongelooflijk vermakelijk, maar kent zijn frustratie punten zoals lange laadtijden. Gelukkig is daar eindelijk een patch voor!

De lange laadtijden was een veelgehoord punt van kritiek. Vooral op de Playstation 4 en Xbox One kon het tergend kut zijn, waardoor je soms wel dik anderhalve minuut moest wachten om te respawnen in de game. Gelukkig is er een nieuwe patch wat deze problemen gelukkig verhelpt.

Vanaf vandaag kun je update 1.02 downloaden op PlayStation 4 en zou deze vandaag of morgen ook moeten verschijnen voor de Xbox One. De patch verkort onder andere de laadtijden en het spel zou minder vaak moeten crashen. Verder het volgende

  • Significantly improved loading times
  • Optimizations to online stats
  • General stability fixes
  • Fixed an issue related to challenges, wherein vehicles sometimes disappeared when starting a challenge
  • Fixed issues related to screen resizing and closing the game window before the game has fully started up [PC ONLY]

Öok werd Just Cause 3 bekritiseerd om zijn gebrek aan sprint- en kruipknoppen, maar ontwikkelaar Avalanche laat weten dat het hier opzettelijk voor heeft gekozen. Dit moet spelers namelijk aanmoedigen constant in beweging te blijven met Rico’s grijphaak, in plaats van als simpele soldaat constant van cover naar cover te duiken.

Verwacht het einde van deze week de review van Rowdy.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x