Call of Duty: Modern Warfare is begonnen aan zijn nieuwe seizoen, en naast alle nieuwe content voor de game, zal Activision ook komen met een Battle Royale mode gebaseerd op de game!

Oplettende gamers zal het opgevallen zijn dat Season 2 een nieuwe, “classified” mode heeft, welke nog niet toegankelijk is. De kans is erg aanwezig dat het hier om de battle royale mode gaat, die binnenkort beschikbaar zou komen. Ook is er een trailer opgedoken die het vermoeden wekt dat er een Modern Warfare Battle Royale mode gaat verschijnen. De trailer kun je onder dit nieuwsbericht vinden.

Als laatste is er ook artwork verschenen die opnieuw de suggestie wekt dat er een soortgelijke mode gaat verschijnen. De Battle Royale mode zal volgens geruchten Warzone gaan heten en op basis van de manier waarop het in de markt gezet zal worden, in combinatie met eerdere berichten van insiders, gaat het er sterk op lijken dat het om een standalone mode zal gaan. Deze mode zal dan alsnog toegankelijk zijn via Modern Warfare, maar zal dan ook standalone gedownload kunnen worden die hoogstwaarschijnlijk free-to-play zal zijn.

Wanneer de officiële aankondiging en lancering van de mode plaats zal vinden, is helaas nog onbekend.

Laat een antwoord achter