Komt FromSoftware’s Elden Ring binnenkort met een nieuwe onthulling?

Fans van ontwikkelaar FromSoftware zitten smachtend te wachten op nieuwe informatie omtrent de aankomende game Elden Ring. Als we insiders moeten geloven zal het niet lang meer duren voordat er een nieuwe onthulling komt omtrent deze game!

Elden Ring werd op de E3 van 2019 aangekondigd als nieuw project van FromSoftware’s Hidetaka Miyazaki en schrijver George R.R. Martin. Sindsdien hebben we een aantal teasers van de aankomende game mogen aanschouwen, maar als het gaat om informatie en werkelijke gameplay is er nog niets bekend over de game.

In een onlangs verschenen video liet Jeff Grubb van GamesBeat weten dat het waarschijnlijk niet lang zal duren voordat er een nieuwe onthulling komt van Elden Ring. Zo zegt Jeff

“They’re obviously working on this game… they didn’t show it here, but I think they probably could have if they wanted to, I think it’s at that state. But let’s just give it a month or two more.” .

Jeff Grub via VGC

Later in de video voegde hij hier aan toe dat men een beetje geduld moet hebben. Dit wil niet zeggen dat het dagen en ook niet weken zal duren, maar het betekent ook zeker niet maanden en maanden en maanden wachten

Onlangs verscheen er al bericht over Elden Ring vanuit Xbox eindbaas Phil Spencer, welke verklapte dat hij een gedeelte van de game heeft mogen spelen en hij hier erg van onder de indruk was.

Laten we hopen dat de informatie klopt en dat we binnenkort dus eindelijk de eerste beelden van Elden Ring mogen aanschouwen.

Ook interessant
UPDATED | EA Games heeft overeenkomst met Codemasters voor overname
NL / EN