Komt Ubisoft Connect naar de Xbox Game Pass?

Iedereen kent ondertussen de Xbox Game Pass wel, met deze abonnementsdienst kun je een flink aantal toffe games spelen zonder extra kosten.

Onlangs maakte EA Play zijn intrede waardoor je met de Xbox Game Pass ook “gratis” titels van Electronic Arts kan spelen. Nu gaan er ook geruchten dat binnenkort ook Ubisoft Connect (voorheen Uplay) toegevoegd zal worden aan de Xbox Game Pass.

Gamejournalist Jez Corden melde onlangs dat hij bronnen heeft die aangeven dat Ubisoft graag zijn games aan de Game Pass van Microsoft wil toevoegen. Volgens hem zou Ubisoft Connect dan ook binnenkort aan de enorme Xbox Game Pass collectie toegevoegd worden.

Toch geeft Corden aan dat het hier om geruchten gaat, aangezien de journalist het ook maar van derden heeft mogen vernemen. Zowel Microsoft als Ubisoft hebben nog niks gemeld over de komt van de dienst naar Game Pass. Als Ubisoft Connect naar Game Pass zal komen, dan houdt het in dat we een flinke uitbreiding krijgen met games. Zo zullen onder andere de Assassin’s Creed-, Watch Dogs- en Rayman-games ‘gratis’ beschikbaar zijn voor Xbox -bezitters.

Of dit nieuws werkelijk waar is, is nog even afwachten totdat Ubisoft en Microsoft gezamenlijk met een aankondiging komen. Tot die tijd mag je het zien als een geloofwaardig gerucht.

Ook interessant
Rockstar teased nieuwe content voor GTA Online
NL / EN