Konami toont eerste gameplay van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

De eerste echte gameplay beelden van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater zijn verschenen, waarin we nu daadwerkelijke echte gameplaybeelden te zien krijgen.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater is de remake van de klassieker Metal Gear Solid 3: Snake Eater die in het jaar 2004 verscheen voor de PlayStation 2. Nog altijd wordt die game gezien als één van de meest sfeervolle en verhaalgedreven games ooit gemaakt. De remake heeft moderne gameplay, verbeterde graphics en 3D audio.

In de nieuwe trailer zien we een gedeelte van het verhaal waarbij de hoofdpersoon zijn naam krijgt als Naked Snake, omdat hij op niets anders kan rekenen dan zichzelf. Snake staat er alleen voor een zwaarbewapend gebied vol met vijanden. Niet alleen moet hij rekening houden met een leger aan bewapende soldaten, maar ook dodelijke wilde leven zoals slangen, bijen en krokodillen. Snake moet in deze game zelf zijn voedsel verzamelen in de natuur om te kunnen overleven en zijn missie succesvol te voltooien.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater heeft nog geen releasedatum maar is zal verschijnen voor Playstation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x