Kontschoppen in Pokkén Tournament

Bandai Namco heeft een video gestreamd waarin verschillende speelbare Pokémon te zien zijn. Dat wordt flink kontschoppen dus!

In de onderstaande video zijn een aantal van de speelbare Pokémon te zien, waaronder Gardevoir, Machamp, Pikachu en de legendarische Suicune. Pokémon Blazekin en Masked Pikachu zijn later toegevoegd.
In Pokkén Tournament kun je hulp inroepen van zogeheten ‘support Pokémon’ met een druk op de L-knop. Er kan in de support categorie gekozen worden uit onder andere Lapras, Snivy en Eevee.

Spelers kunnen gebruikmaken van speciale aanvallen en mogelijkheden, waaronder de Mega Evoluties die geïntroduceerd werden in Pokémon X en Y. In deze video is ook een speciale Halloween-aanbieding te zien waarin Mismagius en Ninetales als support Pokémon worden getoond.

De game heeft een tutorial- en single-player modus. Daarnaast kunnen spelers via een online modus verbinding maken met spelers die het spel op een speelhal systeem spelen in Japan.

Pokkén Tournament komt in de lente van 2016 wereldwijd uit exclusief voor de Wii U. De game kwam in juli van dit jaar uit in de Japanse speelhallen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x