Krijgen we een Godfather Assassin?

De hype voor Assassin’s Creed: Syndicate is op het moment zeer hoog, dat weten we allemaal. De grote vraag blijft op dit moment: “Wordt hij net zo goed als zijn voorgangers of gaat hij meer de kant van Unity op?”. 

Ubisoft besloot ons dit weekend te verwennen met een nieuwe short van de hoog verwachte game. Dit filmpje laat eigenlijk niks van de gameplay zien die we in de aankomende release kunnen verwachten.

De trailer laat echter wel zien wat we mogelijk kunnen verwachten wat betreft de verhaallijn. In dit filmpje zien we hoe de georganiseerde criminaliteit een opmars maakt in het Victoriaans Londen. Hier zie je hoe een groep vrijheidsstrijders het opnemen tegen de grote adelheren. Deze  verdienen hun geld door over de lijken van de armen heen te walsen met hun fabrieken en stoomlocomotieven.

Ook maken we in de short kennis met een “familie” genaamd de “syndicate”. Deze is vergelijkbaar met een soort maffiafamilie. De manier waarop ze de karakters aankondigen doet denken dat het misschien mogelijk is om in Syndicate met meer personages te kunnen spelen. Afgezien van de twee speelbare personages die al bekend zijn gemaakt uiteraard.

Hoewel dit een leuke toevoeging zou zijn op de redelijk onveranderde gameplay van de voorgaande games, lijkt het toch echt zeer onwaarschijnlijk dat dit echt gaat gebeuren.

hoe al deze dingen gaan uitpakken hangt nog even in de lucht. maar toch is er met zekerheid te zeggen dat in ieder geval in de PR department behoorlijk veel aandacht aan de game word gespendeerd.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=hTqlsUB1SJE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x