Onlangs is er een pagina van Far Cry 6 opgedoken in de PlayStation Store van Hong Kong.

De pagina is weer snel offline gehaald, maar heeft wel een aantal details onthuld van de nog onaangekondigde game. Zo zal er een rol voor acteur Giancarlo Esposito (Fringe in Better Call Saul en Breaking Bad) weggelegd zijn. Ook was er een releasedatum te zien, namelijk 18 februari 2021.

In Far Cry 6 zal Esposito de rol van dictator Anton Castillo, die samen met zijn zoon Diego de scepter zwaait op het tropische eiland Yara. Als we de gelekte beschrijving mogen geloven wil Castillo het eiland koste wat het kost in ere herstellen.

Tevens was op de Store pagina te lezen dat we in de huid kruipen van Dani Rojas, een inwoner van Yara die als guerrillastrijder vecht voor vrijheid in ‘jungles, stranden en Esperanza, de hoofdstad van Yara. Fangs for Hire en de multiplayermodus voor twee spelers zullen volgens het lek terugkeren in de serie.

Ondanks het lek is Far Cry 6 nog niet officieel aangekondigd, maar de verwachting is dat de game aangekondigd zal worden tijdens Ubisoft Forward. Deze zal aankomende zondag om 21:00 uur plaats vinden.

Gezien de gelekte informatie zal Far Cry 6 op 18 februari 2021 verschijnen op Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

5 reacties

Laat een antwoord achter