Loop Hero komt volgend jaar naar PC

De onvoorspelbare uitgever Devolver Digital heeft Loop Hero onthuld , een grenzeloos ouderwets avontuur van de mysterieuze ontwikkelaar Four Quarters. 

De wereld is in een tijdloze cirkel gegooid en haar inwoners in een oneindige chaos gedompeld. Gebruik een steeds groter wordende stapel mystieke kaarten en positioneer vijanden, gebouwen en terrein langs het pad van elke unieke expeditie om de herinneringen van je dappere held bij elkaar te brengen en de balans in de wereld te herstellen. 

Herstel en rust krachtige buit uit voor elke heldklasse voor hun gevechten en breid het kamp van de overlevenden uit om elk avontuur door de lus te versterken. Ontgrendel nieuwe klassen, nieuwe kaarten en sluwe bewakers tijdens je zoektocht om de eindeloze cyclus van wanhoop te doorbreken.

De expeditie van geen enkele held is ooit dezelfde als de eerdere expedities. Alleen de brutaalste en meest vindingrijke kunnen de onheilige beschermbazen overwinnen tijdens een groots verhaal om de wereld te redden en de tijdlus van de Lich te doorbreken!

Loop Hero , winnaar van de prestigieuze Devolver Digital 2021 Game of the Year Award als onderdeel van The Game Awards, zal begin volgend jaar op de PC verschijnen.

Ook interessant
Red Dead Online Standalone nu verkrijgbaar
NL / EN