Lowrider update’s ‘gonna hit the streets’ in GTA online volgende week!

Eindelijk verschijnt de langverwachtte lowrider-update voor de meest geliefde freeroamer out there. Niet alleen de auto’s kunnen nu stuiteren, er komt nog veeeeeeel meer bij deze update kijken!

De update verschijnt om precies te zien op 20 oktober, die de gepaste naam GTA Online: Lowriders draagt. We krijgen de gloednieuwe shop Benny’s Original Motor Works in het ‘Strawberry’ district erbij, waar je al je lowrider-customizations kan doen.

gta online lowrider 3

Via je de ingame-telefoon kun je al naar de website van Benny’s gaan om wagens te selecteren voor je upgrades. Je neemt je scheurijzer vervolgens mee naar Benny’s workshop, waar je hem klaar kan maken voor de customizations. Naast de lowrider-functie unlocken krijg je ook de keuze uit verschillende interieuropties, kan je de motorkap pimpen met verschillende luchtfilters en covers en als kers op de taart krijg je de mogelijkheid om je stereo-installatie op te schroeven. Wat wilde je nog meer zei je? NOU?!?

gta online lowrider 1

Oké, misschien wilde je nog wel meer. Daarom is ’t vanuit het Player Interaction Menu nu ook mogelijk om met je vrienden carmeetings te organiseren en je nieuwe waggie te showcasen. Vanuit het menu is het mogelijk om je motorkap, deuren en kofferbak van je wagen te open te gooien. Zoals de meesten weten zijn er een hoop car-fanatics te vinden die al dit soort meetings organiseerden in de game, en heeft Rockstar gedacht aan iedereen met deze update. Thumbs up guys!

Ammu-nation heeft ook een machete en automatic machine pistol aan het arsenaal toegevoegd, en zijn er ook veel nieuwe opties bijgekomen om je character aan te passen. Denk hierbij aan nieuwe kleding, accessiores en haarstijlen. Er zijn ook 3 nieuwe Adversery Modes bijgekomen en nieuwe Contact-missions. Houdt daarom je tellie in de gaten voor berichten en oproepen van Lamar!

gta online lowrider 2

Oké, het lijkt me wel weer genoeg om even mee door te kunnen of niet?

De update verschijnt zoals al eerder gezegd op 20 oktober voor de Xbox One, PS4 en PC. Helaas trekken de last-generation consolebezitters hier weer aan het kortste eind.. Tijd voor een upgrade boys ’n girls!

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x