Mafia 3-reveal officieel aangekondigd

We lieten jullie onlangs nog weten in een artikel dat er domeinnamen voor deze blockbuster zijn vastgelegd door 2K, waardoor eigenlijk al vast stond dat hij snel aangekondigd zou worden. Nu heeft de ontwikkelaar een officiële datum voor de reveal vastgelegd, so get ready to pers af soms bakkerijen and kappers!

Via een tweet liet 2K Games weten dat de game wordt onthuld op 5 augustus om 14:00, voor de rest krijgen we een dikke ‘f*ck-you-de-rest-zie-je-dan-wel’. De beelden zullen als eerst te zien zijn op het Mafia Youtube-kanaal, wat ons opzich ook wel logisch lijkt.

mafia 3 reveal

See the worldwide reveal of the announcement trailer on 8/5/15 here: http://YouTube.com/MafiaGame

– @mafiagame

Mafia 2 is ondertussen alweer 5 jaar geleden uitgekomen, maar is nog steeds erg populair. Het eerste deel is zelfs 13 jaar geleden verschenen, dus het is al een langlopende franchise. Met een dikke 8 jaar tussen het 1ste en 2de deel, mogen we in onze handjes klappen met 5 jaar tussen de 2de en 3de.

Zijn jullie al van plan om je tommyguns af te stoffen? Wij hebben er in ieder geval zin in, we zijn ondertussen wel weer toe aan een verfrissende setting. Zodra de revealbeelden beschikbaar zijn, zie je ze natuurlijk als de wiedewaai op de site verschijnen!

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x