MARIO VS. DONKEY KONG krijgt een remake op de Nintendo Switch

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct-presentatie was er de onthulling van de game Mario vs. Donkey Kong voor de Nintendo Switch.

Dit is een remake van een game die voor het eerst verscheen op de Gameboy Advance. Donkey Kong heeft verschillende Mario-figuren gestolen uit de winkel en Mario moet de grote gorilla voor eens en voor altijd stoppen. Donkey Kong geeft zich niet zomaar gewonnen en heeft verschillende obstakels geplaatst in verschillende levels. Denk aan spijker, platformer die bewegen, paden die op slot zijn en verschillende soorten vijanden die je weg blokkeren.

Mario vs. Donkey Kong is een 2D-game met 3D modellen. Mario moet levels als het ware als een puzzel oplossen om bij Donkey Kong te komen en alle Mario-figuren terug te krijgen. Mario vs. Donkey Kong is met name interessant voor de mensen die de meest oude Mario-games hebben gespeeld. In de zwart-wit tijd was niet Bowser, maar Donkey Kong de grote rivaal van Mario. Donkey Kong was een tijdje zelfs de schurk die Princess Peach ontvoerde uit haar paleis. Mario vs. Donkey Kong bevat co-op waarbij de tweede speler in de schoenen kan staan van Captain Toad. Samen met Mario kunnen de twee op avontuur om de Mario-figuren op te sporen.

Mario vs. Donkey Kong verschijnt op 16 februari 2024 exclusief voor de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x