Meer details verschenen van Dead Rising Deluxe Remaster, waaronder releasedatum

Onlangs verraste Capcom ons met de recente aankondiging van Dead Rising Deluxe Remaster, en gisteren tijdens de recente Next Summer Showcase kregen we meer details over de aankomende remaster.

Dead Rising Deluxe Remaster is volgens de ontwikkelaars meer een volwaardige remake. De game zal de kernstructuur en mechanics van het originele spel intact houden, evenals de gevechtsanimaties, hoewel je hier en daar wel wat veranderingen, aanpassingen en verbeteringen kunt verwachten.

Het grote verschil zit in het grafische aspect, welke een volledige visuele revisie kent en de game maakt daarnaast gebruik van de RE Engine, wat hele mooie plaatjes op moet leveren. Daarnaast kun je ook verschillende verbeteringen verwachten in de gebruiksvriendelijkheid, veranderingen in het gedrag van NPC’s, en verbeteringen in de speelbaarheid op verschillende manieren. Het spel zal ook volledig opnieuw ingesproken zijn, en zal functies bevatten zoals autosaves, een Quality en Performance modus en ondersteuning voor 3D-audio, en meer. Bekijk de trailer hieronder voor meer details.

Dead Rising Deluxe Remaster zal op 19 september verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x