Miles Morales verklapt het bestaan van Marvel’s Spider-Man 2

Insomniac Games heeft de afgelopen jaren goed werk verricht met het uitbrengen van twee Spider-Man games en Ratchet & Clank: Rift Apart. Nu blijkt dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuwe game welke zich opnieuw afspeelt met Spider-Man in de hoofdrol.

Marvel’s Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales waren beide grote hits voor zowel Insomniac Games als Sony. De laatste partij zet dan ook flink in op deze licentie met zowel films als games, en een tweede deel van de succesvolle game kan dan natuurlijk niet uitblijven.

Nadji Jeter, welke zowel de motion-capturing als de stem van Miles Morales verzorgt in de game, lijkt nu via Instagram te verklappen dat er werkelijk een tweede deel aan komt van Spider-Man. Zo plaatste hij een afbeelding van hemzelf in een motion capture pak met de tekst dat het filmen van Spider-Man 2 gaat beginnen. Het bericht is ondertussen al wel verdwenen van Instagram, maar via via Twitter wordt er nu alsnog een screenshot gedeeld.

Wanneer Marvel’s Spider-Man 2 wordt aangekondigd is nog even afwachten. Wellicht gaat dit gebeuren tijdens het online event van Sony die op 12 augustus plaats zal vinden en een aantal first-party titels laat zien.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x