Mirror’s Edge Catalyst uitgesteld

DICE heeft het druk de aankomende maanden. Ze zijn bezig met Star Wars: Battlefront, er komen nog wat DLC’tjes aan voor Battlefield 4 en Hardline en ze zijn ook nog eens bezig met Mirror’s Edge Catalyst. De ontwikkelaar moet concessies gaan maken…

Door het gebrek aan tijd is Mirror’s Edge Catalyst uitgesteld naar 27 mei 2016. De game zou eigenlijk op 25 februari verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De uitgever van de game: Electronic Arts geeft aan dat de game perfect moet zijn en zei het volgende:

[dropcap size=small]”[/dropcap]We set out to create a vast city to explore, full of stunning vistas, majestic skyscrapers, and mysterious tunnels. We’re building the most immersive action-adventure game with fluid movement and combat in first person. Mirror’s Edge Catalyst will be an all-new playground with a deeper and more engaging story – and we want to accomplish all these goals to the highest quality possible.[dropcap size=small]”[/dropcap]

Mirror’s Edge Catalyst is verrassend genoeg het vervolg op Mirror’s Edge, een game uit 2008. Het vertelt over de oorsprong van hoofdpersonage en freerunner Faith. Catalyst is daardoor een prequel van de oorspronkelijke Mirror’s Edge.

Beide games spelen zich af in een stad waar de overheid zijn burgers nauwlettend in de gaten houdt en andersdenkenden met geweld in toom probeert te houden. De zogenoemde Runners transporteren gevoelige informatie voor diegene die zich verzetten tegen de politiestaat. Onderstaand nog even een trailertje om je lekker te houden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x