Mobiele PlayStation App krijgt flinke update

De PlayStation-app krijgt binnenkort een flinke update en zal een nieuwe ervaring bieden voor PlayStation-bezitters.

De nieuwe PS App zal vanaf nu langzaam uitgerold worden voor Android en iOS apparaten. De app zal een aantal nieuwe functies bevatten en heeft daarna een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Zo zal je op het hoofdscherm direct kunnen zien wat je vrienden spelen en is het mogelijk om meer informatie te krijgen over games die je onlangs hebt gespeeld.

Een van de nieuwe functies is het verzenden van berichten naar vrienden of andere spelers. Hiervoor had je eerst een aparte app nodig, maar deze functie is nu geïntegreerd in de nieuwe app. Daarnaast is het mogelijk om party’s te maken in de app, waarmee je met maximaal 15 mensen via voice-chat kunt communiceren.

Ook heeft de PlayStation Store een update gekregen in de app en zit de de digitale winkel nu verweven in de app. Zodoende kun je games direct downloaden naar je console.

De PlayStation app kent ook een aantal nieuw toegevoegde functies voor de PlayStation 5. Zo zal je onder andere de opslag van de nieuwe console kunnen beheren en games op kunnen starten met je telefoon.

Hieronder zie je een overview van alle functies van de nieuwe app:

Ook interessant
Resident Evil RE:Verse krijgt in april open beta
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x