Skull Rain, de derde grote update voor Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is verkrijgbaar vanaf 2 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Deze derde, gratis contentupdate introduceert twee nieuwe Operators, een gloednieuwe map en extra gameplayopties.

Nieuwe Favela map en twee nieuwe BOPE Operators

De Favela map in Skull Rain is de meest destructieve en open omgeving in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tot nu toe. De twee BOPE Operators, Caveria en Capitão, bezitten kennis van de regio en helpen de lokale eenheden bij het veiligstellen van het gebied.

·         Caveira heeft de reputatie van een wrede ondervrager. Ze beschikt over de “Luison”, een PRB92 met een unieke demper en subsonische kogels, waarmee ze haar vijanden geruisloos kan uitschakelen. Daarnaast kan ze door haar “de Stille Stap” sluiptechniek ongemerkt naar haar prooi sluipen.

·         Capitão beschikt over de Tactische Kruisboog TARS Mk0 en kan twee kogeltypen afvuren: dodelijke, verstikkende pijlen en micro-rookgranaten, die zorgen voor snelle, behendige aanvallen.

Verbeterde gameplayervaring

Het ontwikkelteam is vastberaden om de gameplayervaring continu te blijven verbeteren door nieuwe content en gameplayverbeteringen toe te voegen, zoals:

·         Opgeefsysteem voor Ranked Matches

Als de tegenstand te hevig is, kunnen spelers nu met hun team stemmen om op te geven tijdens een Ranked Match. Hierdoor eindigt de match en kunnen spelers meteen door naar de volgende. Deze nieuwe optie is beschikbaar voorafgaand aan de derde ronde.

·         Custom Game Modus: Tactisch Realisme

In Custom Games kan je nu kiezen voor de nieuwe gameplaymodus Tactisch Realisme. Deze modus is nog spannender en spelers moeten nog voorzichtiger coördineren en communiceren, en te allen tijde voorbereid zijn op contact met de vijand.

·         Nieuwe Attachment: De Gebogen Grip

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ondersteunt verschillende speelstijlen. De gebogen grip versnelt het schakelen tussen vuren vanaf de heup en vuren langs de loop, wat prima aansluit op een agressieve, snelle speelstijl.

Net zoals bij de vorige updates, zijn de nieuwe Operators direct beschikbaar voor eigenaren van de Season Pass, met exclusieve toegang gedurende zeven dagen. Alle overige spelers kunnen de Operators vrijspelen met Roem of R6 Credits na de exclusieve periode die eindigt op 9 augustus. De Favela map is voor alle spelers beschikbaar op 2 augustus.

Daarnaast kunnen alle fans van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een eerste blik op gameplay van Skull Rain werpen tijdens de livestream van Seizoen 2 van de Xbox Pro League Finales op zondag 31 juli om 03.00 uur. De livestream wordt hier uitgezonden:https://www.twitch.tv/rainbow6.

Laat een antwoord achter