Nieuwe Resident Evil Village demo vanaf morgen tijdelijk speelbaar op PlayStation 4 en 5

Vanaf morgen kun je op de PlayStation 4 en 5 een nieuwe tijdelijke demo spelen van Resident Evil Village.

Capcom had eerder al aangekondigd dat we verspreid over een aantal weken diverse demo’s mogen verwachten van Resident Evil Village. Hoewel de demo’s best groot zijn, zijn deze wel voor een bepaalde tijd te spelen. Vorige week konden we al aan de slag met de Village-demo, welke maar acht uur lang beschikbaar was. De demo duurde maar een half uur en hierin kon je de omgeving van het dorp verkennen.

Morgen (zondag 25 april) komt er een nieuwe demo beschikbaar op PS5 en PS4. In deze demo mag je een gedeelte van Castle Dimitrescu verkennen. In dit kasteel wonen de vrouwelijke vampiers die je eerder heb gezien in de trailers van de game. De demo is morgen vanaf 19:00 uur speelbaar in Nederland en je kunt deze tot en met 3 uur ‘s nachts spelen.

Volgend weekend komt de derde en laatste demo beschikbaar. Hierin worden beide locaties gecombineerd. Deze demo zal 24 uur lang speelbaar zijn, maar kan eenmalig een uur gespeeld worden. In tegenstelling van de voorgaande demo’s zal deze verschijnen op alle platformen en niet alleen op PlayStation-consoles.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

Ook interessant
Nieuwe features door update Among Us
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x