Nieuwe Warzone 2.0 Vondel-map nu officieel aangekondigd

Er gingen al lange tijd geruchten dat er een op Amsterdam gebaseerde Warzone 2-map zou verschijnen. Vondel is dan vandaag eindelijk officieel aangekondigd.

De nieuwe map zal met de komst van het vierde seizoen verschijnen, namelijk op 14 juni aanstaande. Naast nieuwe content krijgen we ook een aantal andere nieuwe dingen, waaronder de Vondel-map. Activision Blizzard beschrijft op zijn officiële website dat dit gebaseerd is op een baroque Europese stad waar eeuwenoude wereldgeschiedenis wordt gecombineerd met moderne architectuur. Het is duidelijk te zien dat het hier om Amsterdam gaat.

Veel details over de map zijn er nog niet, maar duidelijk is dat deze vanaf 14 juni beschikbaar komt in Warzone 2.0. De modi Resurgence, DMZ en Lockdown LTM zullen op release beschikbaar zijn op de map – standaard battle royale wordt gedurende het seizoen toegevoegd. 

In het vierde seizoen van Warzone 2.0 zullen er ook diverse nieuwe features worden toegevoegd, zoals de Tactical Amphibious Vehicle (TAV), dynamische mist, een nieuwe Field Upgrade en de terugkeert van Favorite Supply Boxes. De Al Mazrah-map wordt topografisch gezien licht aangepast en Ranked Play krijgt een reset – de eerste volledige serie vindt gedurende dit vierde seizoen plaats. In het midden van het vierde seizoen wordt zoals gezegd standaard battle royale aan Vondel toegevoegd, maar ook een nieuwe Gulag gebaseerd op de locatie.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x