Arcades waren in de jaren ’80 en ’90 populaire plekken waar je kon gamen en lekker kon chillen. Helaas zijn deze in de afgelopen jaren aardig uitgestorven. Toch kent de Arcade cultuur weer een opleving en verschijnen er steeds meer Arcade Clubs, zoals BlastGalaxy, waar je helemaal los kunt gaan met nostalgische games!

Tijdens ons evenement, Game Changers: Gamen tegen ALS, zijn we naar het NDSM Werf in Amsterdam gegaan om even op bezoek te gaan bij een wel hele speciale locatie!

Janneke en Larissa gingen samen met cameraman Jan en chauffeur Eunchul in onze hoofdstad namelijk naar Blast Galaxy, een waanzinnige Arcade Club gevuld met oude gamekasten.

Blast Galaxy was namelijk ook een van onze sponsoren tijdens het evenement, en heeft twee vrijkaarten beschikbaar gesteld. Voor ons een goede reden om een kijkje te nemen wat deze Arcade Club te bieden heeft.

Je ziet de avonturen van beide dames hieronder, in een hele leuke video:

Zelf een keer een kijkje nemen bij Blast Galaxy? Voor € 12,50 per persoon kun je onbeperkt gamen. Geen gezeik met muntjes, gewoon één all-inclusive bedrag om te genieten van een hoop nostalgische titels! Tevens hebben ze daar een keur aan lekkere drankjes en hapjes, voor een acceptabele prijs.

De Arcade Club kent de volgende openingstijden:

Donderdag: 16:00-23.00
Vrijdag: 16.00-01.30
Zaterdag: 12.00-01.30
Zondag: 12.00-21.00

Laat een antwoord achter