Planet Zoo: Console Edition verschijnt eind maart op Xbox Series X | S en PlayStation 5

Frontier Developments heeft vandaag Planet Zoo: Console Edition aangekondigd.

Planet Zoo: Console Edition brengt Frontier’s BAFTA-genomineerde creatieve beheersimulatie naar de console, compleet met meer dan 4 jaar aan functies, inhoud en dieren uit de geprezen gratis updates van de pc-videogame.

Met een ongelooflijke reeks dieren die denken, voelen en de habitats verkennen die je om hen heen creëert, stelt Planet Zoo spelers in staat om een ​​reeks soorten te koesteren en over hen te leren terwijl ze ’s werelds wildste dierentuinen construeren, aanpassen en beheren met intuïtieve consolebesturing.

Beginnende dierentuindirecteuren kunnen hun vaardigheden testen in vier boeiende spelmodi: Carrière, Franchise, Uitdaging en Sandbox. Diepgaand beheer stelt spelers in staat zich te concentreren op het grotere geheel, of de kleinste details te beheersen om ervoor te zorgen dat dieren, personeel en gasten kunnen gedijen, in een wereld waar dierenwelzijn en -behoud voorop staan.

Met constructie per stuk, unieke thema’s en honderden bouwcomponenten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om prachtige dierentuinen vanaf de bank te creëren. Spelers kunnen ook lid worden van een verbonden community met console cross-platform delen via Frontier Workshop, met habitats, scenery en zelfs hele dierentuinen die kunnen worden gedownload en gedeeld.

Planet Zoo: Console Edition verschijnt op 26 maart voor Xbox Series X | S en PlayStation 5. Spelers die nu vooraf bestellen, ontvangen drie exclusieve dieren: de Dwergnijlpaard, Komodovaraan en Thomson-gazelle.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x