Platinum Games werkt aan waardige Transformers game!

En van dit soort nieuws wordt papa dus gelukkig, misschien zelfs wel euforisch. Als je me vroeger zou vragen wat ik later zou willen worden, was het Optimus Prime geweest. Maar toen ik nagedacht over het laatste gedrocht dat is uitgekomen van de reeks, was ik toch wel weer vrij sceptisch.. Tijd om er dieper in te duiken dus!

Volgens de Amerikaanse winkelketen Best Buy is Platinum Games bezig met een nieuwe game, genaamd Transformers Devastation. De game zal volledig los staan van de Cybertron-serie, en wordt godzijdank eindelijk in het G1/G2 universum geplaatst. Daar waar de Transformers nog waren zoals ze horen.. So f*ck you Michael Bay!

Winkelketen Best Buy was weer eens een flink aantal maanden te vroeg met het plaatsten van de productpagina van de game, waar al screenshots en de boxart op te vinden waren. Dus we kunnen er van uitgaan dat de informatie vrij legit is.

De game zal overigens cell-shaded zijn, waar de vorige Transformers games nog vrij ‘realistisch’ oogden. Al moet ik zeggen dat dit wel goed past, omdat je je op deze manier echt in de cartoon waant.

Wat je precies moet gaan doen in de game is vooralsnog onduidelijk. Maar met de E3 voor de boeg zal het een kwestie van uren zijn voordat we er meer over weten. Aan de beelden te zien lijkt het erop dat het een brawling-achtige game gaat worden. Ik hoop dat er genoeg diepgang in de game gaat zitten om leuk te blijven… Mijn hart en ziel hebben dit nodig.

Wat de productpagina ons wel wist te vertellen is dat de game wordt uitgebracht door Activision, en uit zal komen voor de PS3, Xbox 360, PS4 en de One. #lastgen-hype

Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_011 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_010 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_009 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_008 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_004 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_003 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_002 Transformers-Devastation-Leak_06-13-15_001

 

Transformers Devastation boxart

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rikkert Paul Braam
8 jaren geleden

Oh yeah!

0
0
Elwin Dekkers
8 jaren geleden

Eindelijk!!!

0
0
Vincent van Elst
Lid
8 jaren geleden

Ik blijf sceptisch, maar de tekenstijl maakt me wel erg enthousiast! Zou het dan toch nog gaan gebeuren dat er een waardige TF game uitkomt? De gedachte alleen al geeft me een warm gevoel van binnen.

0
0
NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x