PlayStation exclusive Concord gaat naar verluidt 40 euro kosten

De door Sony onlangs aangekondigde multiplayershooter Concord, zal naar verluidt 39,99 euro kosten.

Dit blijkt uit een prijsvermelding welke te vinden was in de PlayStation Store. De aankomende game zal dan even duur worden als Helldivers 2. Tevens zal er ook een Digital Deluxe Edition verschijnen, die 59,99 euro gaat kosten. In deze editie zitten zestien personageskins, een ‘Monarch Pack’, en krijg je 72 uur eerder toegang tot de game.

Tijdens de afgelopen State of Play-presentatie werden de eerste gameplay beelden van Concord getoond tijdens de State of Play-uitzending. Het gaat om een 5v5-shooter waarin spelers Freegunners besturen, huurlingen die overal in het heelal werk aannemen en met hun schip, de Northstar, van planeet naar planeet reizen. De gameplay toonde kleurrijke, actievolle first-person-shooteractie vergelijkbaar met andere hero-shooters, waarbij elk personage zijn of haar eigen specialiteiten heeft.

Wanneer de game uitkomt, zijn er zestien speelbare personages om uit te kiezen, maar na release moeten er regelmatig gratis updates uitkomen met meer personages, maps en modi. Wekelijks moet er een nieuwe cinematic te zien zijn in de game waarmee het verhaal wordt voortgestuwd.

Concord wordt ontwikkeld door Firewalk Studios en zal op 23 augustus verschijnen voor PlayStation 5 en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x