PlayStation start vanaf morgen met Read the Runes activatie

Vandaag is God of War Ragnarök verschenen, het nieuwste deel van de succesvolle God of War franchise voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Om dit te vieren organiseert PlayStation vanaf donderdag 10 november 2022 de Read the Runes-activatie voor alle fans in de Benelux.

Vanaf donderdag 10 november worden 5 indrukwekkende runestenen verstopt in Nederland en België. De stenen zullen worden geplaatst in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brussel en Luik. De stenen zijn voorzien van een raadsel in runegeschrift en een tekening. Iedere steen bevat een uniek patroon die een wereld uit de Noordse mythologie uitbeeldt: Midgard, Niflheim, Helheim, Svartalfheim, Alfheim en Muspelheim. Aan de hand van een schatkaart kunnen fans op zoek gaan naar de runestenen, het raadsel oplossen en kans maken op een God of War Ragnarök Jotnar Edition. De Read the Runes-activatie duurt tot en met dinsdag 15 november.

Als kers op de taart wordt de locatie van een mysterieuze 6de steen later deze week bekendgemaakt via de de social media kanalen van PlayStation Nederland. 

Benieuwd naar meer? Houd dan het Twitter en Instagram kanaal van PlayStation NL in de gaten en ga vanaf 10 november op zoek naar een runesteen in jouw buurt.

Benieuwd naar de game? Lees dan zeker even onze REVIEW!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x