Prince of Persia: The Sands of Time krijgt wellicht een next-gen upgrade

Een aantal maanden geleden maakte Ubisoft bekend dat Prince of Persia: The Sands of Time een remake gaat krijgen. Het lijkt er op dat deze ook een PlayStation 5 en Xbox Series X versie gaat krijgen.

Prince of Persia: The Sands of Time werd tijdens een Ubisoft Forward livestream aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een versie voor de nieuwe generatie consoles stond in de eerste instantie niet in de planning, maar volgens geruchten zal de game alsnog gaan verschijnen op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

In de Ubisoft Store heeft de product pagina van Prince of Persia: The Sands of Time Remake namelijk een update gekregen. Hier valt te zien dat wanneer je de game voor de PS4 of Xbox One koopt, je recht hebt op een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X versie van de game.

Een next-gen versie is officieel nog niet aangekondigd en is dus nog niet los te bestellen via de Ubi Store. Daarnaast is de vermelding van een next-gen versie alleen nog maar te vinden via de Amerikaanse Ubisoft Store.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake stond eerst gepland voor een release in januari, maar werd al snel uitgesteld naar 18 maart 2021. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC en krijgt dus wellicht een next-gen upgrade.

Ook interessant
Check 14 minuten aan gameplay van The Medium
NL / EN