Probeer dit weekend de gratis Dragon Ball: The Breakers demo

Dragon Ball Z-fans kunnen volgende week hun hart ophalen, want dan verschijnt de 7 vs 1 multiplayer game Dragon Ball: The Breakers.

Voor de mensen die Dragon Ball: The Breakers willen uitproberen voor de game te kopen, komt Bandai Namco dit weekend met een last minute trial op de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en de PC. Vanaf vandaag tot en met morgen is de game speelbaar. Tijdens de trial kunnen spelers speciale beloningen verdienen voor de volledige game.

Dragon Ball: The Breakers is als het ware een kat en muisspel, waarbij zeven survivors in een open map, moeten proberen te overleven, terwijl de villain alle survivors moet zien uit te schakelen. De villain is in dit geval Cell, Majin Buu of Frieza. Net als in de Dragon Ball Anime-serie, beschikken de villains over superkrachten en iconische aanvallen.

Dragon Ball: The Breakers verschijnt op 14 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Via backwards compatibility is de game ook te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X | S.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x