Probeer nu de twee uur durende trial van Assassin’s Creed: Mirage

Van 16 tot en met 30 april zal Assassin’s Creed Mirage gratis te spelen zijn op consoles en PC.

In deze periode kun je de eerste twee uur van de game uitproberen. Als je besluit de game te kopen tijdens deze periode, zal je voortgang meegenomen worden naar de volledige versie van de game. 

De Standard- en Deluxe Edition van de game zijn van 17 tot en met 24 april verkrijgbaar met 40% korting via de Ubisoft Store. Spelers die de game streamen tijdens deze proefperiode krijgen de mogelijkheid om het Basim Valhalla Zwaard aan hun kijkers aan te bieden. Dit unieke zwaard is het wapen dat Basim bij zich draagt in Engeland, waar we hem voor het eerst hebben ontmoet in Assassin’s Creed Valhalla. 

Assassin’s Creed Mirage vertelt het meeslepende verhaal van Basim Ibn Is’haq, een straatdief die zich aansluit bij de Hidden Ones op een zoektocht naar antwoorden, dat zich afspeelt in de Gouden Eeuw van het negende-eeuwse Bagdad. Assassin’s Creed Mirage is een verhaalgedreven actie-avonturenervaring met een focus op parkour, stealth en gameplay-elementen die de kern van de franchise vertegenwoordigen. 

Assassin’s Creed Mirage is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Amazon Luna en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x