Rainbow Six: Siege krijgt releasedatum

Harde plasser-alert! Door middel van een botte trailer maakt Ubisoft bekend dat Rainbow Six: Siege wereldwijd verkrijgbaar is vanaf 13 oktober. 

Tastbare info maakt mij altijd gelukkig, vooral als het vanuit mijn favoriete franchise komt. Rainbow Six gaat weer terug naar zijn roots om tactical shooters te herontdekken.

Intense closequarter battles waarin veel communicatie en teamwerk de sleutel tot succes vormen, dat lijkt deze Rainbow te gaan kenmerken. Je maakt deel uit van ‘Sieges’ (oftewel belegeringen), waarin beide partijen hightech snufjes tot hun beschikking hebben om elkaar van de kaart af te vegen.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=5s57fz9Bbek’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

In de trailer wordt duidelijk gemaakt dat er vier verschillende editions zullen verschijnen. We zullen het kort voor jullie opsommen:

  • Art of Siege Edition: Deze editie bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins Pack voor alle in-game wapens en een exclusieve Tactical Guide van 120 (!!!) pagina’s. In deze gids staat elk belangrijk element van de game en daarbij gedetailleerde info over elke Anti Terreur Eenheid, Operators, wapens en mappen. Deze content is samengesteld met de community en de ontwikkelingsteams en kost €74,99.
  • Gold Edition: Bevat de standaard editie van de game inclusief de Season Pass en zal €79,99 gaan kosten.
  • Tactical Elite Edition: De laatste editie is beperkt verkrijgbaar in de Uplay Shop en bevat zowel de Art of Siege Edition ook de Season Pass en gaat €94,99 kosten.
  • Standard Edition: En last but not least heb je de standaard editie die om €59,99 uit je portemonnee vraagt.

tom-clancys-rainbow-six-siege-release

Rainbow Six: Siege zal dus beschikbaar zijn vanaf 13 oktober voor PC, PS4 en Xbox One bezitters. WiiU en last-gen bezitters zijn ’t haasje, de game zal op deze consoles niet verschijnen.

En wat we natuurlijk al eerder hebben aangegeven is dat er een closed beta voor de consoles aankomt, de alpha voor PC is helaas al achter de rug. Als je de game pre-ordered heb je gegarandeerd een plek in de closed beta, anderen hebben zich in kunnen schrijven zonder garantie voor een plek.

Nu ben ik natuurlijk wel nieuwsgierig welke editie jullie gaan halen. Laat je horen in de comments!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x