NACON REVOLUTION Unlimited Pro Controller Call of Duty: Black Ops Cold War vanaf nu verkrijgbaar

NACON viert vandaag de release van de REVOLUTION Unlimited – Call of Duty: Black Ops Cold War special edition.

In samenwerking met Activision hebben de ontwerpers van NACON een unieke versie van de REVOLUTION Unlimited-controller ontwikkeld, speciaal voor de fans van de iconische Call of Duty-franchise. De officieel gelicenseerde REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty: Black Ops Cold War voor dePlayStation 4 biedt alle functies die het origineel zo succesvol maakten en wordt geleverd inclusief een draaghoes in camouflagekleuren en een code voor een in-game wapen-amulet.

Call of Duty: Black Ops Cold War verscheen op 13 november 2020 en dropt spelers diep in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, waarin niets is wat het lijkt. Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van Black Ops Multiplayer-gevechten, en levert de game een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

De special edition REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty: Black Ops Cold War voor de PS4 is nu te koop voor een adviesprijs van € 179,90. Wij hebben een oudere versie van de controller mogen testen, en de review lees je HIER!

Ook interessant
SUP3R5 staakt de verkoop van gemodde retro PlayStation 5 vanwege doodsbedreigingen
NL / EN