Rainbow Six: Siege singleplayer is moeilijker in je eentje

Wat we allemaal al wisten is dat de aankomende Rainbow Six hard en genadeloos wordt. Terug naar de roots om ’tactical’ multiplayer opnieuw te definiëren. Nu lijkt het erop dat ze deze lijn verder doorzetten in de campaign, want dit keer krijg je geen steun van A.I. teamgenoten. Hard-to-the-motherf*cking-core!

Er is onlangs een trailer verschenen die het verhaal van de singleplayer campaign wat meer uitlicht. Nu is er op de E3 ook nog vrijgegeven dat je geen team meer aanstuurt, dus maak je dan maar klaar voor Chuck Norris praktijken!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=GSCQ_mN0eVc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Dit nieuws werd aangekondigd door Scott Mitchell, de animation art director voor Siege. Natuurlijk is de gehele game co-op te spelen, dat zou de campaign ook makkelijker moeten maken. Dus misschien een idee voor de spelers die een uitdaging zoeken om de game helemaal te gaan lone-wolfen.

Ik vind het opzich een goede keuze, omdat je zo gedwongen wordt om samen te werken. Uiteindelijk is dat ook het hele doel van de game/multiplayer, dus ik vind helemaal mooi! Wat denken jullie?

Rainbow Six: Siege verschijnt op 13 oktober voor PS4, Xbox One en pc.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x