Rock Band en Guiter Hero ontwikkelaar gekocht door Epic Games

Vandaag is bekend gemaakt dat ontwikkelaar Harmonix, bekend van de Rock Band- en Guitar Hero-franchises, is gekocht door Epic Games.

Hoewel we de afgelopen jaren weinig hebben gehoord over Harmonix, zal de ontwikkelaar diverse muzikale reizen en gameplay voor Fortnite maken. Dit nieuws wordt gegeven in een onlangs verschenen persbericht. Wat Harmonix werkelijk gaat doen is nog onbekend, maar het team kijkt er erg naar uit om aan de slag te gaan voor Epic Games. Daarnaast zal Rock Band in de toekomst nog steeds DLC krijgen in de vorm van nieuwe tracks voor de game en zullen er nieuwe seizoenen voor Fuser verschijnen.

Ontwikkelaar Harmonix zag het licht in 1995 en maakte in de begin jaren 2000 faam door het uitbrengen van muzikale ritmegames zoals Frequency en Amplitude. In 2005 kwamen zij op de proppen met Guitar Hero, welke werd uitgebracht door Activision. Na een aantal vervolgen ging Harmonix aan de slag met de game Rock Band. Nadien ontwikkelde Harmonix nog games als Fuser, Audica en Dance Central.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x